The basic of Japanese bondage theories

Go Arisue har skrevet  denne grundbog i japansk bondage, og hvis du er ny med japansk bondage, så er det her en rigtig god bog at starte med. Bogen er på japansk,  læses fra højre mod venstre, men ellers er den lige til at gå til, den er nemlig gennem illustreret med gode billeder i skridt for skridt vejledninger.

Første kapitel hedder selvlært og vi kommer igennem hvordan Arisue forbereder hans reb, det er faktisk det eneste afsnit hvor jeg mangler en engelsk tekst. Opbevaring og oprulning viser han også hvordan lige netop Arisue gør det. Selvlært  kapitlet viser også hvordan manselv kan binde ben,  arme er lidt sværere at binde selv ;-)

Andet kapitel viser hvad man kan med et enkelt reb, ganske spændende, også selvom der snydes lidt og laves en open crap leg variant med  2 reb, et om hver side, men på den anden side ville den være rigtig upraktisk hvis man kun bandt den på den ene side.

Tredie kapitel handler om at binde en dames hænder på ryggen. Det lyder bare  banalt, men det er det sandelig ikke, det er indfaldsvinklen til de ophængsbondager som Arisue viser i denne bog, og noget newaza (gulvarbejde) er der også plads til med hænderne bundet på ryggen :-)

Sidste kapitel er om ophængning og straf, og her er vi bestemt ovre i noget af  det mere avancerede. Ophæng med ben og underkrop i højere højde end hovedet, asymmetriske suspensions og flere andre krævende og udfordrende bondager, det  her er ike for nybegynderen, men vi har jo været  de 3 foregående kapitler igennem og øvet os rigtig meget på de ting vi lærte der ;-)

Jeg kan kun anbefale denne bog til dem, der vil igang med japansk bondage på et højere niveau, men som på nuværende tidspunkt er på bar bund. Go Arisue er grundig, og kan man dekode billederne, så er man rigtig godt på vej.

Leave a Reply


+ five = 14

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak