The seductive art of Japanese bondage

The seductive art of japanese bondage – Af Midori

Bogens forside lover godt, en flot Matanawa & en Tsuri. Bogen føles også mere lækker end mange andre paperbacks. Bogen er delt op i 3 sektioner kaldet hjertet kroppen og teknikken. Den første del handler om oprindelsen for japansk bondage, og hvad en scene indebærer for begge parter. Grundig introduktion og velskrevet.

Den anden sektion, kroppen, kommer ind på reb værktøj og knob, grundigt, og ingen af knobene er specielt sofistikeret, alle kan gå lige igang, man skal virkelig have for mange tommelfingre, og så bør man lege med andre ting.

Tredie og sidste sektion, teknikken er den de fleste vil kaste sig over med størst glæde. Her gennemgåes 7 grundlæggende bondage teknikker. Teknikkerne vises først emd et flot billede, og gennemgåes derefter med gode illustrative tegninger alle kan forstå. Der rundes af med aftercare, en overset del blandt mange..

Bogen virker meget meget lækker og er en rigtig god introduktion til japansk bondage. Den garvede bondagist vil dog ikke finde det vilde nye under solen, måske en ny teknik eller 2, kommer jo an på den enkeltes variationsevner.

Leave a Reply


one × 8 =

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak