Two knotty boys – Back on the ropes.

2 Knotty boys
Two knotty boys har før lavet den rigtig gode bog ‘Showing the ropes’ og mine forventninger til 2′eren  var temmelig høje. Bogen er nu i farver, mere lækker indbinding, og virker mere færdig, teknisk kvalitet er helt i orden. Indholdet, som jo er det væsentlige, gennemgår en masse knuder, mest af dekorativ slags, og det er det gennemgående tema i bogen, dekorativt, langt mere end fikserende. Der er flotte kropsharnesh’er,  blindfold,  bindinger til arme, men meget lidt fikserende. Dildo harnesh ? Ja nogle gange måtte jeg lige se hvad de helt præcist mente.

Personligt synes jeg at bogen er for meget rettet mod folk, der gerne vil klædes på, og ikke så meget mod folk, der vil fiksere, og det er en skam. For mog står 1′eren stadig som bogen man skal investere i, 2′eren er mere.. for sjov.

Leave a Reply


one + = 6

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak