Arisue Go’s Kinbaku mind and techniques 2 (floor works 1)

Så er DVD’erne landet her, og jeg har  haft et par dage til at se dem, tænke over dem og danne mig min mening om dem.

Disk A kom i afspilleren, og jeg valgte engelsk,  mit japansk er ikke eksisterende. Først får vi en grundig introduktion af hvad vi kan forvente os af DVD’erne, gulvarbejde i liggende og siddende position, stående kommer han ind på i et andet volume, spændende. Det første vi ser er en Gote shibari, grundstenen i gulvarbejde, og i vanlig stil, så vises den først udført, og så de små detaljer,  incl. en fælde, som mange falder i, og som drastisk forringer oplevelsen for den bundne, og med sidereference til den bog, der hører med.

Gote Gasshou Shibari

Der tales  japansk, men underteksterne er på engelsk, og man er ikke i tvivl på nogen måde. Eneste minus er at teksten af og til kommer til at stå oveni det lille reblogo i venstre side,  se eksemplet fra Gote Gasshou Shibarien her

Som det ses her, så er teksten tydelig og klar, billederne kommer i en hastighed hvor der ikke kræver mange kik for at være med, de første gange vil jeg dog anbefale at du har bogen ved siden af, der kan du selv sætte tempoet.

Bindestilen er forskellig fra hvad vi ofte ser her i Europa, og jeg finder den smuk og forfriskende. Her er ingen krav om at  den ligger lige præcis hver gang, ingen krav om hverken det ene eller det andet, der bindes fordi det er en glæde for begge, og det skinner også igennem, hvis man møder dem live. DVD’erne kommer ind på rigtig mange forskellige bindinger, jeg nævner i flæng Gote Shibari, Gote Gasshou Shibari, Kikkou Shibari, Yubis hibari og Agura Shibari som nogle af dem. Endnu en detalje er at til næsten dem alle sammen er der vist hvordan man bygger videre på dem, rigtig lækkert og elegant. Rigtig mange gode dtaljer vises altså bedst live, eller på en rigtig god og vellavet DVD som dette sæt er.

På DVD B fortsætter vi med flere bindinger, og til sidst er både en lækker opvisning med de teknikker, eller nogle af dem, der er vist på DVD sættet, og et interview, hvor Arisue kommer ind på mange ting, bla hans Europatur i foråret 2009, på hans ønsker for fremtiden,  og hvorfor han laver både bøger og nu også DVD’er.

Opsummering: Indholdesmæssigt er DVD sættet bare i top, grundigt,  fokus på detaljer, og et mangfoldigt indhold er bare super lækkert. Et par småfejl som teksten, der kommer over logoet, og en stavefejl på coveret skræmmer mig bestemt ikke, jeg kan kun anbefale sættet, især med den tilhørende bog.

fra filmens endcreditsEt billede til, fra endcredits skal i også have med,  lidt nepotisme er vel ok ;-) Ja, man bliver lidt stolt når man selv er nævnt under special thanks :-) . Jeg mødte dem begge i foråret i forbindelse med Nawa open 09, og har holdt kontakten ved  lige, og må nok indrømme at jeg er lidt farvet af at have mødt dem. Jeg har en ide om at  vores ønske om at se mere gulvarbejde, der måske har inspireret til at volume 2 netop er om gulvarbejde, og det er jo lidt fedt at kunne påvirke dem med vores ønsker også, stor stor tak til Arisue San.

4 Responses

 1. Herauf
  Herauf 18/12/2009 at 10:38 | | Reply

  Den står nu på ønskelisten…..til januar

 2. Slemrian
  Slemrian 18/12/2009 at 13:31 | | Reply

  Waouw det var ellers et spændende og positivt review. Jeg må vist hellere se at få fat i den bog samt DVD’en – det virker som om der er masser af godbidder i materialet. Mon ikke en del af indholdet bliver “pensum” til maj måneds workshops?

 3. Adm'eren
  Adm'eren 18/12/2009 at 13:41 | | Reply

  @herauf Levering er hurtig, typisk 2 dage til den er i DK ;-)

  @Slemrian Jeg kunne forestille mig at materialet til næste bog/DVD var noget af pensum, men jeg ved det ikke, lad os se hvad der sker..

 4. craving
  craving 19/12/2009 at 21:16 | | Reply

  Tillykke med nævnelse af navn :-) Ser frem til filmaften med sushi eller hjemmebagte boller *gg*
  Knus

Leave a Reply


nine × 4 =

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak