Quills

Quills – En film i biograferne.

Filmen starter brutalt med at sætte punktum for en angivelig perverteret adelskvinde med en brutal halshugning, så er stilen ligesom lagt!

Filmen følger de sidste år af Marquis de Sade’s liv. Temaet er de Sades virkelighedsbillede som han så den, hans provokationer og oprør mod det etablerede borgerskab. Hans kamp for retten til at være vulgær hans lyster til atprovokere og pensle tingene ud.

Har de Sade ret i hans verdensanskuelse? Det må være op til dig selv at vurdere. Filmen er fyldt med stærke følelser, kærlighed på mange planer, had på lige så mange planer. Er det en lektion udi S/m, så er denne film slet ikke noget for en, da der fokuseres mere på de Sades perverteter end på S/m. Er man ude efter en bevægende film, og har modet til at sætte sig ind i de dybere følelser, som den film rummer, så er det bare at bestille billetter

One Response

  1. zenoida
    zenoida 01/04/2009 at 07:37 | | Reply

    Mærkeligt at de sade bliver romantiseret. Har man læst hans bøger, er det lidt svært at forstå.. der er ikke meget safe sane and consensual i dem.. Jeg tror ikke han var klar over at andre kunne tænde på at blive udsat for smerte, ydmygelse og kontrol.
    Men tak for anmeldelsen..

Leave a Reply


3 + one =

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak