Secretary

Secretary, en film i biograferne og nu også på VHS og DVD.

Filmen starter med en appetitvækker hvor vores kvindelige hovedrolleindehaver viser sig i en meget submissive rolle. Straks efter går vi 6 måneder tilbage hvor hun starter som den gennemkiksede pige, der søger arbejde.

Hun får job hos en advokat. han er streng, sætter hende på plads og markerer tydeligt hvor grænserne går. Hun får hurtigt faste regler, må f.eks ikke lytte til musik, hendes arbejde rettes og hun behandles som en lille skolepige. hurtigt bliver det et Dominant/Submissivt forhold der leder dem, og han begynder at straffe hende.

Forholdet brydes da han fyrer hende, det vil hun dog ikke acceptere, og besætter på det nærmeste hans kontor. Nægter at indtage føde før han tager hende tilbage. Selvfølgelig ender de sammen igen, og ser man bort fra den lidt suppesøde slutning, så er filmen rigtig god!

Går man i dybden ser man tydeligt hvordan de sammen løfter sig ud af den dybe elendighed og afstumpethed de begge befinder sig i fra start af, for til sidst at ende i den smukkeste idyl

2 Responses

  1. trine*
    trine* 16/12/2007 at 13:26 | | Reply

    Har endelig fået taget mig sammen til at bestille filmen. Du anbefalede den til mig for længe siden.

  2. ditte
    ditte 30/06/2008 at 13:28 | | Reply

    Ja, det er en fantastisk god main stream film som også handler om bdsm. Jeg mener nu at der snarere er tale om at den kvindelige hovedperson følger hans ordre (sæt dig på stolen, men hænderne på bordet) ud i det ekstreme, end der er tale om at hun besætter hans kontor. Et andet hovedtema er vel også hvor dybt skadede og ensomme de begge er i starten af filmen. Smæk erstatter faktisk den kvindelige hovedpersons selvskadende adfærd (cutting). Jeg synes bestemt ikke den er rosenrød, snarere en meget indfølende beskrivelse af en måde at håndtere livet på. En af mine yndlingsscener er da hovedpersonen svarer på forskellige kontaktannoncer for bdsm, og møder en mand som vil have hende til at kaste tomater efter hende, mens han er bundet til et komfur. Meget realistisk blik ind i hvor utroligt svært det er at finde en der deler ens mærkværdige feticher på den rigtige måde :) Rigtig fin side, btw (denne). Det er rart at finde noget dansk blogagtigt om området. Så tak for det

Leave a Reply


5 − = two

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak