Om BDSM for alle

BDSM for alle er mit svar på al den gode information jeg har fået igennem tiderne fra de mange gode sites, der har og stadig er. Hvem husker ikke hersker.dk ? eller passioneer.dk ? ja ikke at glemme kikkou.com ? Gode sider, nogle informative, andre bare gennemarbejdede og lækre.

Jeg har altid manglet en side, der samler al den information som man som nyere i dette miljø savner. Der har været mange gode ting rundt omkring, nogle steder er der lidt bondage, andre steder lidt slagteknik, andre igen noget om den psykologiske del af spillet, men aldrig et samlet sted om alle de spørgsmål jeg havde, og stadig har af og til :-) Jeg er ikke en guru, men jeg mener bestemt at jeg har samlet mig en passende mængde informationer om rigtig mange ting, og dem prøver jeg at formidle videre når tid og lyst popper op.

Sitet er 2 delt, dels er der den lidt informative blog, opkomne events, reflektioner på andre, lidt godter for øjet, ting, der ikke behøver stå så længe. Den anden del er mere statisk, det er siderne om BDSM, om Bondage og om teknikker. De sider er de informative, dem, der går i dybden med alt det spændende og gode man kan lege med i BDSM verdenen. Jeg håber I får glæde af begge dele.

Siderne er åbne for alle, men links hertil må kun ske fra Fora og hjemmesider hvor der er frit tilgængeligt, eller alle kan oprettes som medlemmer.

Velkommen til

Adm’eren

3 Responses

 1. Ida Kiberg
  Ida Kiberg 19/07/2011 at 13:20 | | Reply

  Hej,
  Jeg har i flere år haft lyst til at PRØVE bdsm med underkastelse og bondage, tvungne orgasmer etc. Jeg kan dog ikke finde nogen steder på nettet, som informerer om klubber eller foreninger, hvor man kan lave en sådan aftale…. Er det noget man ku bede om hjælp med og få et råd?
  Mvh
  Ida

 2. Admin
  Admin 19/07/2011 at 14:54 | | Reply

  Kære Ida

  Der er mange muligheder, bla SMil. Nu skriver du ikke hvor du kommer fra, men f.eks SMil Kbh er et sted, der har mange muligheder, og jeg vil tro at du kan lave en aftale der også.

  Mvh Admin.

 3. Q&M
  Q&M 19/09/2011 at 20:47 | | Reply

  Hejsa.
  Har været her før (under andet navn) og er her igen.
  Vil gerne læse og beriges med den viden og de fortællinger, som denne blog bærer på, så håber at det er okay, at jeg har sat denne blog på vores blogliste? :-)

  Med venlig hilsen
  Q&M

Leave a Reply


7 + nine =

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak