SM Teknik

Teknik

Teknik kan være mange ting, og mange har skrevet meget om netop teknik. Jeg skal ikke gøre mig klogere end andre på dette punkt, men vil komme med mit beskedne input til emnet. Nogle af de ting jeg finder elementære i BDSM, og den teknik, der bruges af mig er at jeg går ind for genbrug, tøsen er ikke en onetime ting :-) . De fleste ting vil blive uddybet nærmere i specifikke artikler

Fixering:

Fixering kan bruges i mange situationer, og kan laves på mange måder. Man kan f.eks bruge lædermanchetter, tørklæder, reb og håndjern. De fleste har adgang til tørklæder, og disse er også gode til en start, de er nemme at få adgang til, man behøver ikke gå i specialbutikker og så kan de også være rigtig gode til en blindfold. Hen ad vejen bliver man mere krævende, og så er manchetter eller reb klart at foretrække. Manchetter fåes i et utal af afskygninger, der bruges forskelligt. De bløde velourforede nylonmanchetter med velcrolukning er meget sjove, men er altså ikke såå holdbare og giver ikke den samme kvalitet som lædermanchetter, til gengæld er de nemme at komme ud af igen, og er billige. De fåes ofte som en del af et starterbondagekit i mange sexbutikker og deciderede SM shops.

Lædermanchetter er klart at foretrække, og gerne dem med 2 låseremme. De spænder bredere og fordeler trækket over et bredere område, klart at foretrække til ophæng. Skal man bruge manchetterne til ikketræk ophæng er brede solide lædermanchetter også ganske udemærket, og de er ofte billigere. Håndjern er meget sjove, og hurtige at få på, men til vild og voldsom leg er de ikke ret gode, de kan ikke give efter, og kanterne er skarpe. Køber du alligevel håndjern, så lad være med at købe de billige til en 60-70 kroner! De har ofte en umådelig ringe kontralås, hvis nogen, og er ofte at betegne som skrammel. 150 – 200 kroner for et par håndjern, så er vi ofte oppe i en fornuftig kvalitet ala dem de professionelle bruger (Sagde han Hiatt’s?).

Slåteknik :

Slåteknik er ikke bare at slå på den bare numse, og så må det gøre ondt. Alle mennesker er forskellige, og det er derfor også forskelligt hvor på enden du skal slå. Et fælles træk er at du skal ramme ballerne, og IKKE over dem, så hellere under dem. Over ballerne sidder der mange følsomme organer, bl.a. nyrer, og de kan slet ikke tåle disse slag! Er du uøvet, så tag en pude og sæt den op i højde med din m’ers mås, og øv dig på at ramme på et stadig smallere område på puden. Prøv det både vandret og lodret, m’ere kan jo finde på at ændre stilling. Den næste øvelse går på at ligge 2 mønter på med 10 cm mellem dem vinkelret på dig. Når du med sikkerhed kan slå den ene væk hver gang uden at den anden rør sig, ja, så er du ved at have tag på din pisk. For de nysgerrige, så er det måske interessant at læse på artiklen om en god spanking..

Slåområder :

Nu er det jo ikke alle steder vi kan slå med alt. Generelt kan man sige at numsen er den mest holdbare del af vores kroppe, men andre områder kan også bruges til mål for dine slag. Lår og damebryster er også gode steder, og de kan tåle en god del før de siger stop. Kønsdele kan tage en pæn omgang med en blid pisk, ALDRIG hårde faste instrumenter her! Led på kroppen er bandlyste, de er alt for følsomme, det samme gælder hovedet, labberne væk herfra!

Bondage :

Bondage eksempelNu kan man meget andet end at slå, bondage er en af tingene, og her vil jeg komme lidt ind på nogle retningslinier jeg følger. Rebet, ja jeg bruger reb, skal være blødt og behageligt, ikke noget med gamle ståltrosser her. Jeg bruger naturreb, hamp og manilla er begge eksempler på naturrebs typer. Hvad man gør ved rebet inden er i mine øjne en smagssag, men et fælles træk er at mange bruger en form for blødgøringsmiddel, f.eks vaseline eller olie, prøv dig frem på en kort stump før du beslutter dig for hvad der passer dig bedst.

Kig på Bondage 1 til 1 artiklerne for inspiration til hvordan man eventuelt kan binde, det behøver ikke være svært for at være godt, så selv 10 tommelfingre kan godt være med her.

Stearin :

Stearin er spændende at lege med, og kan være med til at skabe en stemning af hygge og varme. Når du køber stearinlys, så køb paraffin, rigtig stearin er megte varmere, og du kommer lettere til at lave brandsår med rigtig stearin, så køb paraffin lys. Sørg for at m’eren er godt varmet op før I leger med stearin, og tænk på hvor du kan bruge det henne. Stearin er godt på f.eks baller, lår og andre kødfulde steder, men tænk på at det er ikke nemt at få stearinen af, hvis m’eren har en kraftigt behåret mave eller anden hårvækst på selve målområdet (Ved det gør fandens ondt at få trukket anushår ud :-( )

Nåle/Kanyler :

Nåle og kanyler er for mange et område som er helt lukket land, og det er synd, for der er megen glæde at hente her, især på det psykologiske plan. Leg med nåle kræver at man er MEGET omhyggelig med hygiejne, infektioner kan så nemt opstå hvis man ikke er påpasselig her! Kanyler koster ca 80 øre på apoteket, så en god ide med kanyler er at bruge dem max en gang, og tag dem ikke ud af posen før du skal bruge dem. Akupunkturnåle er også gode til formået, og da de ikke er hule indeni, så kan de rengøres mellem brug, og derfor bruges igen. Hvis du stadig er med så langt, så tænk over hvor du sætter nålene, det er ikke helt lige meget. Ballerne er et godt sted at starte, de er kødfulde og et par nåle skader ikke, heller ikke selv om du stikker dem ind, istedetfor at stikke dem gennem overfladen. Andre steder er bryster, brystvorterne er ekstrem følsomme, vær varsom med at bruge tykke nåle her. Bliver m’eren mere hårdfør, så er skamlæber og penis forhud også steder hvor man kan lege med nåle. Generelt kan man sige at de steder hvor man kan pierces, kan man også lege med nåle. Nogle steder skal man være mere forsigtig end andre, selv om man kan intimpierce, så er glansen og selve klitorissen ikke gode steder at lege med nåle, sårene på disse kropsdele heler nemlig ikke, men vedbliver at være der.

Alt er naturligvis under SSC

[subpage-view]

Leave a Reply


8 − = seven

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak