Analsex

Analsex

Analsex er for mange grænseoverskridende, det er frækt, forbudt, pirrende, noget man ikke taler om i offentligheden. Analsex giver mulighed for pirring af mandens prostata, og man får også godt fat i en masse erogene zoner på kvinder naturligvis, og giver mulighed for nogle gevaldige orgasmer.

Før I begynder at lege med analsex, så er der en del ting I skal tage højde for. Lad os starte med anatomien. Det første I støder på ved analsex er ringmusklen, og inde bag den sidder rectum. Ringmusklen dækker de første 4 cm, og rectum er så ca 20 cm dyb inde bag ved. De 12 meter tarm bag ved skal ikke regnes med i den samlede dybde. Ringmusklen er meget meget følsom og her skal i være meget meget forsigtige, en sprængt ringmuskel kan ikke vokse sammen, og så er det stomipose resten af livet, ikke ret fedt. Ringmusklen er en muskel, elastisk og meget følsom, et godt sted at pirre, men ikke presse for hårdt. Rectum er mere elastisk, følsom og sart. Rectum kan udvides ret meget og er meget følsom overfor en udviddelse.

Men hvordan gør man så? Et nøgleord er glidecreme, vandbaseret glidecreme. Vandbaseret da kroppens egen glidecreme er vandbaseret og oliebaseret glidecreme kan ødelægge kondomer/gøre dem utætte. Tålmodighed er også vigtigt, er det første gang, så er det vigtigt med den rette stemning snak om tingene og sørg for at modtageren er helt rolig og slapper helt af. En måde at skabe afslapningen på er ved langsomt, blidt og kærligt at massere glidecremen ind i ringmusklen både på yder og indersiden, brug en eller 2 fingre, ikke mere, og så langsomme og kærlige bevægelser. Med fingeren kan man mærke hvornår ringmusklen giver efter og er villig til at slappe af og åbne sig.

Nu er der åbent til en masse herligheder. Der er mange måder at bruge anus på, en buttplug er god, en oppustelig giver mulighed for at udvidde rectum, og det kan kalde stjerner og himmel frem på de fleste. En kærlig tunge kan gøre underværker. En dildo kan naturligvis også bruges, den vil dog oftest kun påvirke selve ringmusklen. Skal det være ekstra godt, i mine øjne i hvet fald, så er en ægte penis altså det bedste for begge, både modtager og giver. Uanset hvad I vælger at indføre i anus, så brug det ikke vaginalt eller oralt uden en grundig rengøring! Oralt  kan lade sig gøre hvis anus er grundigt vasket inden brug, vaginalt slet ikke.  Spyttet i munden slår mange bakterier ihjel, incl dem bagfra, så længe mængderne er minimale, vagina har slet ikke de samme bakteriedræbere.  Anus er en rigtig bakteriesamler, og en underlivsbetændelse er ikke at spøge med.

Opdatering

Hvor dum kan man være? Retorisk spørgsmål. Selvfølgelig skal her også være en guide til hvordan man rengører sig inden analsex. Start med at gå på toilettet og se om ikke du kan tømme dig så godt som du kan på naturlig vis. Lunkent vand og sæbe, mere skal der ikke til. Nå? Du vil have detaljer, de kommer så her. Det handler om at skylle tarmen ud med lunt vand med sæbe, helst intimsæbe, det er tættest på hudens egen ph værdi. Nu er der flere måder, den nemmeste er at købe sådan en øreskyllefætter på apoteket. De kan oftest rumme omkring en halv liter, og det er den mængde lunt vand vi skal bruge. Kom lunt vand og lidt sæbe i øresprøjten, kom spidsen af sprøjten op i anus, og pres langsomt vandet op i tarmen, ikke for langt, og ikke for hurtigt i starten. Lad vand og sæbe være så længe du kan, og sæt dig så på toilettønden og lad det komme ud igen. Gentag proceduren en 2-3 gange i alt, og vupti, så er du ganske ren og anvendelig. Mængder varierer naturligvis efter personlighed. Tak til Frk Nielsen for at påpege det indlysende.

Alt er naturligvis under SSC

Leave a Reply


nine − = 8

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak