Edgeplay

Edgeplay, leg på kanten af det tilladte er noget man ikke snakker om, og alligevel har alle en mening, også jeg.

Hvad er edgeplay? Det varierer jo alt efter hvem man er, men for mig, og en del af dem jeg kender irl,  er det ting som Aldersspil (Far/Datter rollespil), Blankvåben (Kniv direkte på kroppen) , Voldtægt og Åndedrætskontrol. Wikipedia definerer det som værende ting, der kan give varige skader, eller udsætter en for unødig smitterisiko.

Hvorfor er disse ting så grænseoverskridende, og hvorfor er der folk, der gør dem alligevel? Hvorfor er vist ret indlysende,  det er ting som giver en grim oplevelse hvis det er udenfor sexlivet.. at blive truet med en skarp kniv giver de fleste en ganske ubehagelig fornemmelse ned ad ryggen. For mig er det kicket ved liiige at gå over grænsen for sund fornuft, og så alligevel holde sig indenfor sikre rammer. Lade sikkerheden være liiige lidt løsere end ellers, udfordre risikoerne lidt, og give det ekstra kick det er, når modparten ikke længere er sikker på hvor langt jeg går, men lader mig gøre det alligevel. Af de ting, der er på grænsen, eller, for nogle, langt over, så er jeg især svært glad for knifeplay og Breath control, det giver et  helt specielt rush for mig, og indtil videre har jeg endnu ikke oplevet nogle, der har sagt nej til det, hverken før, under, eller efter en seance. Enkelte  har blankt erkendt at  det ikke er en trigger med henvisning til deres engagement i Vikinge og rolle spil, det er da absolut fair snak.

Jeg synes at  folk gør et lidt for stort nummer i at  der er potentiel risiko ved Edgeplay. Ja, der er en risiko, men den er altså ikke så fantastisk stor, og slet ikke hvis man passer på hinanden og ellers udviser  sund dømmekraft. Edgeplay behøver ikke være så edgy at man ikke kan være med, put det ind i jeres rammer og nyd det.

Alt er naturligvis under SSC

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak