Mindgames

Mindgames

Mindgames, mindcontrol, psykisk dominans, kald det hvad du vil. Mange leger med det uden at kunne sætte ord på hvad det er, og så længe begge parter hygger sig med det, så er det smukt og dejligt, synes jeg i hvert fald. Jeg har også leget en del med det, og vil gerne dele lidt ud af mine erfaringer med dette emne, men først en lille, men alvorligt ment advarsel – Lad være med at misbruge psykisk dominans, går det galt, så kan man risikere at modparten er klar til en længere omgang hos en psykolog, og det er ligesom ikke meningen.

Hvis man leger med modpartens hjerne, er der mange ting at tage højde for, og mange ting at passe på. Først og fremmest skal modparten være indforstået, og være klar over konsekvenserne, risiciene, og mulighederne i denne smukke leg.

Konsekvenserne kan være mange, den del af legen jeg finder smukkest er når tøsen går i subspacelignende tilstand – Så er hun helt åben for hvad jeg siger til hende, det er smukt, men også et lidt risicifyldt tidspunkt, alt hvad jeg siger til hende går ukritisk ind i hendes hoved og bliver modtaget der. Intet sies fra, og derfor skal der passes på at der IKKE kommer negative ting ind, ALDRIG et negativt ladet ord i denne tilstand.

Hvad betyder denne tilstand for vores leg? Jo, set med mine øjne er tøsen i en meget smukke tilstand at hun vil gøre alt for ham, sågar hente månen ned, og så er hun som smør i hans hænder. Han kan få hende til alt og hun gør det med en ellers uset iver, i hendes hoved er der kun en ting, der eksisterer, at gøre mig tilfreds, alt andet er irrelevant. Hun er åben for alt hvad han siger, hun kan ikke skelne mellem hvad der er godt, og hvad der er ondt, alt suges råt og usødet ind til hendes hjerne. Hun tænker ikke klart, men blindt adlyder enhver ordre. Lyder det som paradis for enhver Dom? Sådan opleves det også her ;-)

For tøsen betyder subspace tilstanden at hun kan lægge ethvert ansvar fra sig, og blot følge de ordrer, der bliver hende givet, hun er komplet ansvarsløs, har ingen styr på hvad hun selv tænker og gør, hun gør jo bare som der bliver sagt, og intet andet. Man kan sige at tøsen har alle parader nede, hun opfatter alt som noget, der bare er sådan og blind tillid er hvad der sker oppe i hendes hoved, og hvorfor ikke, hun stoler jo 100% på Herren.

Det lyder jo alt sammen meget smukt og romantisk, men hvad med risiciene? Man skal kende hinanden godt nok til at man har solid nok ballast til at lege med disse ting, uden at risikoen for varig skade er noget, der afskrækker en. Hvorfor tør man så det, jo, først og fremmest fordi jeg aldrig presser manipulationerne til det yderste, men altid går et stykke fra grænsen af hvad der maksimalt kan opnåes. Jeg leger indenfor en sikker ramme af manipulationer, og vigtigst af alt, der leges ALDRIG med negative impulser, eller skyldfølelser på dagligdags ting. Al manipulation relaterer til den aktuelle leg, det må ikke kunne overføres på hverdagens sysler!

Er du blevet nysgerrig, og gerne vil vide mere om hvordan jeg gør, Så har jeg skrevet en kort artikel om hvordan jeg gør det. Det er ikke en grydeklar opskrift på hvordan det virker for jer, men kan måske sætte tankerne igang om hvad I kan gøre for at få det til at virke. Det er heller ikke den eneste måde det virker på, der er masser af andre mennesker, der har det til at virke på andre måder, og de kan komme med mindst lige så kvalificeret input. Læs mere om mindgames i praksis

Alt er naturligvis under SSC

One Response

 1. anne
  anne 03/02/2008 at 00:04 | | Reply

  Ja, jeg er ret nysgerrig. Jeg er selv meget submissiv og kender til den grænsseoverskridende leg fra hverdagen… og hvilken skade den kan gøre.
  Så jeg er imødekommende for spændende, uskadelig leg når man er sub og ret sårbar:o)
  Ellers en spændende side du har.

  Vh. Anne

Leave a Reply


× 1 = eight

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak