Mindgames i praksis

Mindgames i praksis

En af de svære ja, men også en af de gode. Jeg vil her komme lidt ind på hvordan jeg får det til at virke. Dette er ikke en 100% guide til hvordan DU kommer igang, men lidt om hvad jeg gør for at få det til at virke.

Helt grundlæggende skal der være nogle ting på plads, ting som tillid, overskud og mentalt link. lad os tage dem en ad gangen. Tilliden, ellers leger man generelt ikke med BDSM. I forbindelse med mindplay er det ekstremt vigtigt at tilliden er i orden, vi bevæger os ud på området hvor sub’ens psyke kan tage skade i kortere, eller i værste fald, længere tid. Overskudet skal være der, det nytter ikke at stresse hjem fra 14 timers arbejdsdag og så smide skoene og forvente at komme i himmelen. Man skal være på toppen, kunne klare hjernen og åbne op for input fra medparten. Det nytter ikke man tænker på regnskab, børnepasning eller rykkeren fra pantefogeden hvis man vil lege med hjernen. Det mentale link, ja, det er ikke lige sådan at få, det enten er der, eller ikke er der. Hvordan skal jeg forklare det – jo, lad mig prøve. Vi har et specielt ‘stadie’ hvor vi kan følge hinandens hjerner, vi er tæt på at læse den andens tanker, vi har en forbindelse, der ligesom siger os hvad den anden tænker, stærkest i retning tøsen til Attila, men bestemt også den anden vej. Har I ikke det link, så er det, efter min erfaringer, MEGET meget svært at få mindcontrol til at virke.

Når de påkrævede ting er i orden, så kan man forberede legen i god tid. Hos mig sker det ofte med en lille hentydning til legen i form af f.eks en lille opgave, et brev, eller på anden måde pirring af nysgerrigheden. Lad små stikord falde lige pludseligt og helt uden motivation, bare spontant. Lad lidt sive ud, men sørg for ikke at røbe for meget inden I går i gang.

Når vi er igang, så er det væsentligste element i opvarmningen uvidenhed. Oftest bruger vi blindfold og sørger for at tøsen ikke kan bruge hendes hænder eller flytte sig.. Hun kan mærke, høre, se at hun er i min magt, og hele tiden drilles hun med hvad der kan ske, og hvad der sker, både i ord og i handling. hun bliver hele tiden forvirret, får nye indtryk. En af de ting, der forstærker virkningen er den lave rolige og bestemte stemme jeg bruger når han taler til tøsen, forvirrer hende, lader hende føle de forskellige virkemidler, ofte uden at bruge dem til nær deres fulde potentiale. Effekten af dette er en meget hurtig vekslen mellem frygten og taknemeligheden over at der ikke skete mere lige der. I denne fase er det en rigtig god ide at hun kender redskaberne, og ved hvad de står for. Ideen er at bringe hende ud i en situation hvor hun er så forvirret at hun åbner op for det allerhelligste, hendes hjerne.

Nu er det at vi er på rigtig farlig grund – Tungen lige i munden, nu sluges alt råt og ukritisk! Det er nu, der er åbent for alle input, og derfor er det MEGET vigtigt at vi kun har positive input, ALDRIG nogen, der kan få negative følger. Vi spiller meget på frygten for pisken. Hun mærker den, gyser, får et par enkelte smæk, en blid hånd der kærtegner og et par velvalgte ord ala:”Din krop sukker efter pisken, det må vi vist gøre noget ved”. På dette stadie er det mere reglen end undtagelsen at tøsen gisper efter vejret, ikke at hun bliver forhindret i at trække det, men det kommer helt af sig selv, og er med til at forstærke virkningen. Hentydninger til mangler hos tøsen får en hel speciel reaktion frem, den kan ikke beskrives, men skal opleves. Små simple opgaver kan hun løse, men er det komplekse opgaver forstår hun dem ikke. I hele denne fase er det vigtigt at jeg er MEGET opmærksom på om tøsens tilstand er i orden, kolde hænder og andre sideeffekter skal undgåes, og det er alene mit ansvar.

Legen har nu været ret intens, og vi skal jo gerne tilbage igen, så vi arbejder os roligt og sikkert tilbage til virkeligheden. Mens tøsen stadig er fastgjort, roses hun, og lutter lovord kommer til hende for at sikre at hun har en positivt vendt hjerne når hun kommer tilbage. hun løsnes og nusses og krammes meget meget intenst, trøstes, bekræftes, kort sagt, gør hende det klart at hun er elsket.

Dette er naturligvis kun en måde at komme tæt på subspace, men den giver dig forhåbentligt en god ide om hvad der skal til.

Opdatering:

Udledt af en interessant dialog med et dejligt kvindemenneske jeg kender synes jeg det er på tide at opdatere siden med lidt yderligere information om hvordan det kan gøres på et mindre avanceret plan, men sandelig også med en fed fed virkning. Ideen går ud på at der leges med serieorgasmer, der pirres og når hun er godt ude et sted mellem 5 og 10 orgasmer, så sæt et urealistisk højt antal forventede orgasmer som krav for at stoppe. Manipuler med tallet, stop spontant og forlang antallet af ventende orgasmer udtalt prompte eller kræv det hidtige tal udtalt prompte. Svares der forkert så læg højlydt det forkerte gæt sammen med det rigtige antal manglende orgasmer og kør på. Effekten er ikke helt så voldsom den ovenstående, men mange, rigtig mange ryger ud i den ydre ring af subspace, og så er risikoen for at man får smadret et par ting i toppen af hjernen minimale.. selv om man sikkert er upopulær på den gode måde.

Og for fetliferne, er der lidt idemateriale

Alt er naturligvis under SSC

10 Responses

 1. the_bitch~*
  the_bitch~* 11/03/2008 at 20:42 | | Reply

  Hvor har du beskrevet det godt *S*

  Enig i, at det kræver et hele specielt “link” mellem tøs og Herre.

  Det er lige nøjagtig de hurtige skift mellem “frygt” og blidhed, der kan få mig til at gå i sub. Det gør min hjerne forvirret!

  Jeg plejer at sammenligne det med, at jeg spoler film i hjernen. Små film/brudstykker med de input, jeg får. Får jeg for mange “modsatrettede” input, så bliver filmen til små brudstykker, som jeg ikke kan holde styr på. Filmene ender i båndsalat, jeg mister overblikket, kaos/forvirring i hovedet… Jeg giver så slip, fordi jeg ikke kan andet…..

  mvh tb

 2. rikkke Jensen
  rikkke Jensen 08/10/2008 at 17:54 | | Reply

  Hej Lige en kommentar.

  Jeg har lige læst dit indlæg og helt ærligt, jeg væmmes i mit allerdybeste, det er RÅ magt og manipulation med hjernen, jeg mistænker dig for at du slet slet ikke ved det du laver GØR andre syge, og det er pisssefarligt.

  Folk kan blive skøre og indlagte af den slags, de havner i en sziofren tilstand som du SLET ikke kan hive dem ud af igen det skal de selv kunne.
  det hedder double-bind det du laver.

  Det du gør skader andre mennekser psykisk på det groveste og er groft, groft overgreb og dybt dybt uansvarligt og kan lave alvorlige varige skader ..Jeg syebs det er dybt uansvarligt, føj for pokker.

  Det er udtryk for magtmisbrug og misbrug af andre mennesker og du bør lære at behandle andre menenkser med respekt og finde ud af hvorfor du har sådan et behov for at have magt… og skabe dig et sundt liv i stedet for.

 3. Adm'eren
  Adm'eren 12/10/2008 at 17:33 | | Reply

  Kære Rikke.

  Jeg kan mærke en harme, der virkelig banker inde fra dit inderste. Din antagelse om at jeg ikke ved hvad jeglaver kan jeg kun trække på skuldrene på overfor, du har intet belæg for at komme med en sådan udtalelse, og det skinner igennem resten af din kommentar. Du har ganske ret i at folk kan blive skøre af lang tids manipulation, men det gælder al manipulation, selv TV avisen kan skade så folk bør indlægges.

  Det er et spil om magt, men det er et frivilligt spil om magt, og modparten ved hvad de går ind til, så et misbrug kan det aldrig blive, dem der går med til det er alle indenfor rammerne af SSC, og er ved deres fulde 5. Jeg vil vove den påstand at folk, der dyrker manipulationer på denne måde er folk med et højt selvværd, og en IQ over 100 for langt den største del. De ved hvad de gør, og de har psyken til at nyde og elske det spil.

  Hvis det havde været psykisk syge eller mentalt svge mennesker, så kunne jeg forstå din foragt, men det er der på ingen måde tale om.

  Med ønske om en god dag til dig
  Adm’eren

 4. nekoko
  nekoko 12/10/2008 at 19:10 | | Reply

  …får da lige lyst til at huske ‘folket’ på, at mindgames ikke behøver laves som double-bind. (Double-bind ville i øvrigt aldrig virke på mig – jeg ville blive rasende og ulykkelig – og så er det game over!)

  I stedet kan han nøjes med at fremdrage for hende hvad hun er, hvorfor hun er det, hvordan det er hun har det lige nu – og hvorfor hun nu har det sådan ;o) (fordi han vil det, sfØØØli’ ;o) Denne cementering af hans magt, hendes underkastelse, og exponering af hvor meget han har hende i sin magt – kan være alt rigeligt til at begynde at flytte på hendes… skal vi kalde det virkelighedopfattelse – eller i hvert fald hvor mange andre facetter af virkeligheden hun kan koncentrere sig om på een gang ;o) …de er nu indskrænket til fuldt fokus på ham, og det han vil have hende til…
  Om det virker på dem der er overvejdende masocister? Aner det ikke – men på stærkt submissive, gir det pote mestendels ^.^ .

 5. aida71
  aida71 19/10/2008 at 07:44 | | Reply

  Sidder med en ret underlig smag i munden for ja mindgames er farligt, men det er der mange ting i livet der er, man leger jo aldrig med bdsm uden at være enig, alt andet er overgreb og bør meldes, en god leg er aldrig slut inden sub’en er helt tilbage uden men.
  aida71

 6. rikkke Jensen
  rikkke Jensen 14/12/2008 at 17:26 | | Reply

  Hej

  Du skriver at tv avisen manipulerer, sikkert rigtigt nok, har svært ved at se nogen sammenligning. alle menenkser manipulerer jo sommetider i en vis grad for at få det de gerne vil have.

  det undrer mig du siger at de fleste ? hvem er de fleste ? har en iQ på over 100 der laver sådan noget, hvordan kan du bevise sådan en påstand ?
  Vil det så sige du selv mener du er klog og fordi du mener du er klog har ret til at lave psykiske overgreb ?
  og det undrer mig om den uvidenhed og udelighed du mener jeg er i besiddelse af i virkeligheden er sådan du tænker og føler om dig selv ?

  Min erfaring er at mennekser der har brug for magt inderst inde er usikre, bange og magtesløse men bruger magt for at undgå at føle disse følelser.

  Og for den sags skyld gælder det også de mennesker som vælger at underkaste sig.

  Hvor er ligeværdigheden ? hvor er kærligheden ?

  og til nekoko………. du ville blive rasende og uykkelig hvis nogen brugte double binds og så mener du den er ovre ? nææ, det er den ikke, det er en reaktion på at være i et double bind men absolut ikke løsningen.

  sex kan bruges til mange ting, til at manipulere med, til at undertrykke med, til at opnå følelsen af magt og det har aldrig været den rene sexuelle ånds naturlige udtryk.

 7. Adm'eren
  Adm'eren 23/12/2008 at 20:49 | | Reply

  Rikke

  Jeg kan altså ikke tage dig særlig seriøst mere.. det virker, formig, mere som flueknepperi end et konstruktivt indlæg. Læs denne side http://bdsm.far-out.dk/bdsm-generelt/ssc og se hvad jeg mener om ligeværdighed.

 8. Sir A og slavinden
  Sir A og slavinden 25/12/2008 at 12:56 | | Reply

  Vil bare komme med mit lille indlæg.

  Super flot tekst du har skrevet om mindgame, for os er det den reneste smukkeste kærlighed, tiltro og ærlighed der ligger i det, når vi tager en gang mindgame.:-)
  Det at gå en hel dag, virkelig arbejde hende op, er noget vi begge elsker rigtigt meget, og er kun noget som kan se ved to mennesker der virkelig elsker og ære hinanden højt.

  Så forsæt dit gode arbejde, så der kan blive aflivet nogle af alle de fordomme som mange mennesker har.

  Med venlig hilsen
  Sir A og slavinden

 9. Adm'eren
  Adm'eren 31/12/2008 at 08:21 | | Reply

  @Sir A

  Tak for dit dejlige indlæg, jeg har absolut tænkt mig at fortsætte, både med at praktisere, og med at skrive om de ting, der gør BDSM så smukt i mine øjne.

 10. Hekla
  Hekla 30/01/2013 at 21:33 | | Reply

  Oooh subspace!
  Subspace er den fedeste tilstand jeg nogensinde har været i! Jeg husker det som var det i går, selv om det er over 10 år siden.
  Jeg kender ikke til at gå ind i det via double-bind, men første gang for mig skete det spontant, uden at nogen af os kendte til noget til det… det var først efter samtaler med mere erfarne mennesker, vi fandt ud af, hvad vi havde lavet. Og jeg har kun oplevet det sammen med denne ene mand, måske havde vi en særlig connection? Subspace er at gå ind i hinandens mentale energi, at mærke indersiden af hinanden. Det er så smukt, det er ren kærlighed!
  Jeg kan ikke så godt genkende din beskrivelse af det, min følelse var nok mere – flyvende, spirituel måske – jeg er lige faldt over en webside, der beskriver det mere som jeg oplever det – der er en Maste H/entering subspace
  Og til Rikke – hvis du stadig læser med efter møgfaldet: Sub-space ER lige præcis kærlighed! Det, du gør som sub, er jo at tage dit hjerte (din bevidshed) ud og give det til ham, du elsker. Du ville ikke gøre det, hvis du ikke havde fuld tillid til, at han kunne tage vare på det, og bringe det sikkert tilbage til dig.
  Kærlige hilsner Hekla

Leave a Reply


two × 8 =

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak