BC

BC, Breath control, eller leg med åndedrættet

Breath control (herefter BC) eller åndedrætskontrol som det hedder på dansk er virkelig et tabu man skal være forsigtig med i manges øjne. Det er livsfarligt! Folk dør af det! Man er syg i hatten hvis man prøver at kvæle ens kæreste! Jeg kunne blive ved. Det er bestemt rigtigt at BC er farligt, og man bør gøre sig en del overvejelser før man begiver sig ud i leg med livet som indsats. Det her er ikke en leg for børn, uansvarlige personer eller for folk, der ikke er i balance med dem selv. Har du problemer som astma, klaustofobi eller andet i den slags, så lad være også, sikkerhed er her vitalt, seriøst vitalt!

Hvad er det, der sker når man leger med BC? Det mest indlysende er naturligvis at der blokeres for luftvejene og åndedrættet kommer under kontrol. Sub’en styrer ikke længere selv vejrtrækningen.

For nogle af de Sub’s jeg kender, der har oplevet BC som en del af deres kontrol/overgivelse er der flere ting, der trigger. En af de ting, der giver trigget er den ultimative overgivelse ved at afgive vejrtrækningen, og dermed en af de vigtigste livsfunktioner til et andet mennesker, og dermed være i det andet menneskes totale magt. Tankerne i hovederne på disse subs kredser om den totale ultimative overgivelse, og ønsker ikke i legen at have medbestemmelse, kun at være helt i den andens magt. BC er for dem tæt på perfekt.

Andre jeg enten har leget med, eller har talt med får kicket af den panik, der opsamles i deres hoveder, Den adrialin, der pumpes ud i systemet. Adrialinen kan sammen lignes med det kick mange får af f.eks Faldskærmsudspring, en tur i rutchebanen og den slags, bare meget meget kraftigere.

Hvordan gør man så? Først og fremmest er dette her ikke en facitliste, men blot en beskrivelse af de ting jeg enten selv gør, eller vil anbefale i forbindelse med BC. Først og fremmest, BC er ikke for førstegangsdates, kend din partner, stol på ham/hende før i overvejer BC som virkemiddel. Aftal helst et tegn/signal på at grænsen er nået og vær sikker på i begge genkender det. Gå ALDRIG fra en sub, der er under BC! Vær der, vær opmærksom på sub’en ALTID under seancen. Fortsæt aldrig seancen hvis sub’en besvimer!

Så har vi vist fået alle formaningerne med. hvad gør man så i praksis? Det kommer lidt an på om man vil lege med ekstremerne, eller man blot går efter effekten uden at presse sub’en helt ud i tovene. Vil man blot give en effekt, så kan en simpel hånd over mund og næse være mere end rigeligt. Vær hele tiden opmærksom på farven i ansigtet, udtrykket i øjnene og stoptegnet hvis I leger på denne måde. En god ide er at lette trykket let give plads til en 3-4 indåndinger og så bloker igen, på den måde kan man fortsætte legen meget længere. En variant er at holde tæt om halsen, enten helt oppe ved kæbebenet, eller lavt, højt virker, efter min mening, bedst. Klem til, begræns vejrtrækningen, men luk ikke helt af, det giver en smuk følelse af magt, og afmagt hos den, der bliver begrænset  i vejrtrækningen.

Når forsøget på åndedræt bliver for desperat/hurtigt, så stop legen inden det går galt med en besvimelse eller det der er værre til følge.

Hvis det virker og virker godt for jer begge, så leg med det på det niveau I er på noget tid før I går videre. Der er ingen grund til at skynde sig videre. Snak om det, få oplevelsen bearbejdet og tænkt igennem, hvad var kicket, hvad var eventuelt ikke så fedt. Skridtet videre kan f.eks være en gummimaske, med mulighed for at stoppe for lufttilførslen, her er det, i mine øjne vigtigt at åndehullet sidder lige ud foran munden således at når der er brug for ilt, er der ikke en masse gummi, der skal løsnes adgangen skal være direkte og omgående.

Skal man lege med ekstremerne på denne måde, så sørg altid for at holde fysisk kontakt med sub’en. Jeg gør det at jeg holder hånden på sub’en, og får hende til at holde et fast greb om min hånd. Mærker jeg det mindste løsnen i grebet, så stopper jeg omgående. Hellere en sub der gisper efter vejret end en, der ikke behøver at trække vejret mere. Andre bruger f.eks at sub’en holder en bold i hånden, og når det er for meget, eller en besvimelse træder ind, så falder bolden ud af hånden, og det bør en top kunne høre, ellers er bolden for lille.

Dette er naturligvis ikke en 100% manual, mere en guide til hvordan jeg gør det. Hvordan det lige passer ind med jeres leg, det kan I jo nok selv indpasse.

God fornøjelse.

Et lille PS skal med, BC er ikke noget man leger uden at være i absolutte trygge hænder, og ALDRIG alene, det går galt, så lad være.

Alt er naturligvis under SSC

One Response

  1. Jean
    Jean 24/02/2008 at 00:34 | | Reply

    Ja, det kan tage livet af en.

    Tilgengæld kan det også være rigtig svært at leve uden ;)

Leave a Reply


× seven = 56

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak