Deep Throat

Inspireret af det modsattes køns skriverier kommer her, med tilaldelse fra forfatteren, deepthroat

Deepthroat er en variation af Fellatio (stimulering af penis med munden), hvor hele den erigerede penis tages ind i munden og halsen uden at give opkastningsfornemmelser.

Er det muligt at kontrollere reflekserne, der giver opkastningsfornemmelser?
Ja. Ligesom mennesker, som bruger kontaktlinser lærer sig selv ikke at blinke, når de placerer selve linsen på øjeæblet, kan du lære dig selv ikke at få opkastningsfornemmelser, når en penis kommer ned i din hals.

Kan alle træne sig til at kunne udføre deepthroat?
Igen, ja. Men der er nogle begrænsninger. Et eksempel vil være en person med en lille oral åbning, der forsøger at lade en stor penis glide ned i halsen. Men en gennemsnitskvinde kan nemt lave en deepthroat på en gennemsnitspenis. Yderligheder, begge veje, er sjældne.

Er det virkelig besværet værd at træne kontrollen over opkastningsfornemmelserne?
Endnu engang, ja. Når du ser din mand stønne i fryd, medens du gør ting ved hans penis, som de fleste mænd kun drømmer om, så er det værd at have brugt tid på det. Det er specielt frydefuldt at lave en deepthroat på en der ikke forventer det. Deres øjne bliver store som en femkrone, når du lader hele længden glide ind for første gang.

Hvordan føles det for en mand?
De fleste mænd, der har prøvet en hel deepthroat, siger at de føler det som “en stram ring” om penis lige under hovedet, med den største følelse koncentreret på undersiden af penis. (Området på undersiden af penis lige nede under hovedet er det mest følsomme område. Hvis det bliver gjort rigtigt, kan du bringe din mand til en meget kraftig orgasme ved at slikke eller suge på dette sted).

Er der andre fordelagtige ting ved at lave en deepthroat?
Ja, Hvis du ikke kan lide smagen af sæd, men din partner gerne vil ejakulere i din mund, vil det ved en deepthroat være sådan, at hovedet på penis er så langt nede, at det har passeret dine smagsløg på bagsiden af tungen. Det eliminerer ikke smagen fuldstændig, men den er knap så stærk, hvis det bliver gjort på denne måde. Nogle kvinder har også tendens til at få opkastningsfornemmelser, hvis deres partner ejakulerer i deres mund. Her vil det igen hjælpe at have trænet sig selv i at kunne styre reflekserne, der giver opkastningsfornemmelser. Du kan begynde med at tage små mængder af sæd i munden, indtil du vænner dig til smagen og sammensætningen.

Hvad føles bedst for manden, at ejakulere i munden eller i halsen?
Det er et spørgsmål om, hvad man personligt foretrækker. Når han ejakulerer i din mund, kan du øge fornemmelsen af nydelse ved at lade din tunge smyge sig omkring hovedet af penis. Når ham ejakulerer i din hals, kan du slikke på hans testikelpung, hvilket er nydelse i samme grad, men en anderledes fornemmelse.

Fortæl mere om at slikke på testikelpungen!
Dette anses for at være en avanceret teknik og bør ikke forsøges, før du er fortrolig med, og har det godt med, dine deepthroat evner.

Er der andre avancerede teknikker?
Ja. Det involverer faktisk at lave en synkende bevægelse med hele længden af penis liggende på din tunge og ned i din hals. Dette er virkelig for viderekomne og bør ikke forsøges, for du føler dig godt tilpas med at slikke testikelpungen med hele penis i din mund og hals.

Fortæl mig mere omkring den synkende bevægelse!
Når du bruger musklerne i halsen, der er beregnet til at synke med, vil du frembringe en helt anden og anderledes følelse end ved blot at deepthroate. Du vil bruge dine muskler i din hals til at massere hele længden af penis. Du kan hurtigt bringe manden til orgasme, når du mestrer denne teknik fuldstændig.

Ok, lad os komme i gang! Hvordan begynder du?
Du skal være så afslappet som muligt. Tag et langt, varmt bad. Drik et glas vin. Sæt noget afslappende musik på, eller få din partner til at give dig afslappende massage: bare gør, hvad der får dig til at slappe helt af. Du skal føle dig så godt tilpas som muligt. Før du begynder, fortæl din partner, at han ikke må skynde på dig, imens du forsøger at lære teknikken bag deepthroat. (Han vil, selvfølgelig, være spændt).

Du vil formentlig ikke være i stand til at lave en deepthroat første gang. Faktisk kan det tage uger, før du er i stand til at have hele længden af penis i halsen, uden at få opkastningsfornemmelser. Nøglen til at træne dig selv til dette, er at tage det i små, gradvist stigende skridt. (De der har kontakt linser vil forstå dette).

Positionen er meget vigtig, når man skal lave en deepthroat. Det bedste er at lade kvinden være øverst til at begynde med. På den måde kan du styre, hvor meget af penis, der kommer ind i munden og ned i halsen. Senere kan man prøve med manden øverst. Dette gør du ved at ligge på ryggen, henover sengen, med hovedet ud over kanten. Denne position tillader din partner at få penis så dybt ned i din hals, som han vil. Dette er også en avanceret teknik, og bør heller ikke forsøges før den basale teknik ved deepthroat mestres. Du skal være i stand til at holde dit hoved på en måde, som får din mund og hals til at være en lige passage.

Men først, grundig smørelse (glidecreme kan bruges) på penis. At penis er smurt og våd er meget vigtigt. En smurt penis glider lettere forbi tungen.

Efter at penis er blevet smurt, læg hovedet tilbage, så der så vidt muligt, er en lige passage fra munden og ned i halsen. Ræk tungen ud, lige forbi underlæben, og prøv at lægge tungen fladt i munden, som når du får undersøgt halsen hos lægen.

Det næste du skal gøre, er at presse din hals til at åbne sig ved at lade som om du gaber. Når du gør det, hjælper du med at kontrollere refleksen, der giver opkastningsfornemmelser. Lad penis glide så langt ned du kan, uden at det fremkalder opkastningsfornemmelsen. Hold den der i ca. 10 sekunder, og træk den så ud igen. Nu skal du gentage processen i så lang tid du finder det behageligt. Til at starte med, er det nok bedst at prøve ca. 10 gange. Slap så af i nogle minutter og prøv igen.. Den første aften, ville jeg nok ikke forsøge i længere tid end 10 minutter (husk at minde din partner om, ikke at skynde på dig på dette stadie). Du skal have lov til at bestemme, hvornår det er nok.

Når du har det rart med det første skridt, så tag penis ind i munden til det punkt, hvor du næsten kan mærke opkastningsfornemmelsen. Hold penis der i 10 sekunder. Når du føler , at du har trang til at kaste op, så prøv at åbne din hals ved at efterligne et gab. Efter et stykke tid, vil det få dine muskler i halsen til at slappe af og give meget lettere efter. Du vil blive i stand til at tage mere og mere af penis , hvis du fortsætter med at træne din hals. Du vil være nødt til at gøre det i det tempo, der passer til dig.

I gennemsnit bør du fortsætte med at træne din hals mindst 4 gange om ugen ( og mere, hvis du kan lide det). Du bør gradvist øge træningen fra 10 minutter til at blive ved i en halv time. Det vil nok tage en uge til 10 dage, eller længere tid. Bare husk at fortsætte i et tempo, der er rart for dig og tillader dig at øve i længere tid hver nat. På et tidspunkt, måske før du aner det, vil du have sunket din mands penis helt.

Lad mig fortælle dig, at den første gang du kan tage hele hans længde ind og holde det inde i så lang tid du har lyst( husk at komme op og få luft) er et øjeblik, du ikke lige vil glemme.

Først når du kan holde hans penis i din mund ubegrænset, eller når du udelukkende har brug for at tage den ud af munden for at trække vejret, kan du begynde at arbejde på de avancerede teknikker. Igen, når du så er optaget af at træne de avancerede teknikker, er små og gradvist stigende skridt det bedste.

En sidste ting: Nogle personer tror deepthroat er at presse din tunge op mod ganen og derefter presse penis ind i munden, hvor der er plads tilbage. Det er forkert! Når du laver deepthroat på den rigtige måde, vil din tunge være strakt en anelse forbi din underlæbe, bagsiden af din tunge vil være flad, så penis lettere kan glide ind og ud af din hals og penis vil være grundigt smurt. Alt andet er ikke en rigtig deepthroat!

Alt er naturligvis under SSC

2 Responses

 1. Hans Kvinde
  Hans Kvinde 20/01/2009 at 17:56 | | Reply

  Tak for en fantastisk informativ artikel! Jeg ville ønske, at jeg havde fundet den noget før – men efter at vi selv har prøvet os frem, kan jeg jo kun bekræfte det, du skriver.

  En enkelt tilføjelse til følgende udsagn:

  “Er det virkelig besværet værd at træne kontrollen over opkastningsfornemmelserne?
  Endnu engang, ja. Når du ser din mand stønne i fryd, medens du gør ting ved hans penis, som de fleste mænd kun drømmer om, så er det værd at have brugt tid på det. Det er specielt frydefuldt at lave en deepthroat på en der ikke forventer det. Deres øjne bliver store som en femkrone, når du lader hele længden glide ind for første gang.”

  Helt enig. Det er besværet værd i forhold til mandens oplevelse og reaktion.
  Men det er så sandelig OGSÅ besværet værd i forhold til kvinden selv. Jeg har aldrig før oplevet noget SÅ direkte fysisk ophidsende og jeg bliver drivende våd og dirrende af lyst. Faktisk skal der en hel del til at få mig til at holde op igen, fordi det gør mig helt skør af lyst.

  Så det er også besværet værd for kvindens egen skyld. Lystfølelsen er gennemtrængende!
  ;-)

 2. Den ivrige elev
  Den ivrige elev 29/05/2013 at 22:58 | | Reply

  Super lærerig artikel. Jeg glæder mig til at prøve det i praksis. Problemet er bare jeg ikke har mulighed for at træne da jeg ikke har nogen fast partner. Det her er måske et dumt spørgsmål :s Men kan man træne med en dildo i stedet for?

  Med venlig hilsen
  Den ivrige elev

Leave a Reply


two × 2 =

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak