Ejakulation

Ejakulation, også kendt som sprøjteorgasmer hos kvinder er en sjov størrelse. Nogle gør  det uhyre nemt, andre har rigtig svært ved det, og nogle kan slet ikke. Rigtig mange oplever det første gang ved fisting, og det er der en ganske naturlig grund til, fisting foregår oftest i ideal positionen for ejakulation. Idealpositionen?

Hvad vrøvler han nu om, jeg kommer da sådan uanset position vil mange sige. Ja, det gør  rigtig mange, men endnu flere kan opleve det hvis der arbejdes målrettet mod det. Hvordan gøres det? Min favorit er at binde hende i en open crap leg position så hendes ben er presset bagud mod  maven og underlivet er blottet.

Lir hende så rigtig godt op, så hun er godt tændt, og hav masser af glidecreme ved hånden. Lad 2 fingre glide op, jeg bruger pege og langefinger, brug hvad du har det bedst med. Lad fingrene vandre op ad skambenet til du mærker noget, der ikke er glat. Ujævn overflade er typisk for det sted vi leder efter. Begynd langsomt at gnubbe og massere løs her, blidt og roligt med fingerspidserne. Mærk reaktionen på din partner, føl efter hvor det er bedst, stille og roligt. Når du har fundet punktet, og den optimale måde at bearbejde det på, så fortsæt der. Sæt  tempoet op gradvist op, tryk lidt hårdere, og vær hele tiden opmærksom på din partners reaktion. På et tidspunkt vil mange føle det som om hun skal tisse, det skal hun ikke, og kan hun abstrahere fra den følelse, så er I meget tættere på målet. Øg tempoet, øg det mere, og hvis hun ikke er kommet før, så øg det til det vildeste du kan, men stadig med iagttagelse for om hun er på vej ud af den rette sti. Når du kører allerhurtigst, og hun slipper, så kommer det,  i store kaskader og med stor stor vellyst. Når  det sprøjter ud af hende, så bliv ved til hun ikke kan mere, til hun sukker udmattet.

Redtube har en fin lille video med hvordan det også kan gøres

Alt er naturligvis under SSC

2 Responses

  1. Kyria
    Kyria 06/01/2009 at 08:30 | | Reply

    Og husk at minde hende om at hun ikke skal spænde op i bækkenbundsmuskulaturen som ved en klitorisorgasme, i stedet skal hun slippe og presse nedefter… Just a womans point of view!

  2. Birgitte
    Birgitte 10/12/2009 at 18:09 | | Reply

    Hey.. super fed artikel.. ville bare lige tilføje at det godt kan være rigtig vigtigt for den enkelte ikke at have kontakt med fødderne.. det vil sige at fodsålerne ikke må have kontakt.. hvorfor ved jeg ikke, men det virker.. hvis hun ikke kan slappe helt nok af så løft de fusser. :-P

Leave a Reply


− four = 5

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak