Strøm

Stilhed før stormen…

Jeg er jo et stort legebarn, og nyt legetøj bliver jeg aldrig for gammel til. Som titlen antyder er det nye, for mig electrosex, sex med strømførende apparater, eller hvad man nu vælger at kalde dem. Jeg har før været forbeholden overfor denne type legetøj af flere grunde, dels noget med at det ordentlige udstyr var vanvittigt dyrt, og det, der var til at betale, det var af tvivlsom karakter. Nu har Rimba af alle kommet med noget der både er fornuftigt i kvaliteten, til at betale og med et passende tilbehørsprogram.

Jeg bør indledningsvist sige at strøm skal man være super påpasselig med, strøm tager man ikke direkte fra stikkontakten og sætter på brystvorterne, og lader HFI`en klare overbelastning.

I mine øjne er pads absolut noget af de bedste at starte med, de kan sidde overalt, så længe huden er ren og uden hår. Prøv at sætte dem på skamlæberne, på venusbjerg, ja, kroppen har mange muligheder. En ting man skal være meget ops på, er vandring gennem hjerte regionen, hjertet er et ret følsomt organ, så leger du over navlen, så sørg for at det ikke er på hver sin side af hjertet, trælst med omvendt hjertemassage.

Gode placeringer som jeg holder af er en klemme på brystvorten, og så en højere oppe på brystet og lade strømmen vandre gennem brystvorten, mums for en effekt. Underlivet er også oplagt, på mænd, en klemme på hver sin side af pungen og så skrue langsomt op. En af spidserne i ´klemme´ mellem forhud og klitoris og en på den anden side af forhuden, den giver bestemt også bonus!

Alt er naturligvis under SSC

God fornøjelse og husk at passe på hinanden

Leave a Reply


4 × = twenty four

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak