Smæk

Smæk eller Spanking.

En ting jeg ofte hører om fra nye dominante/S’ere er at de ikke ved hvad en god spanking er. Om det er et spørgsmål om at slå hårdt og ramme hvor det gør ondt? Slå til, så hun aldrig glemmer hvem der har skoene på.

I mine øjne er ovenstående en meget forfejlet tolkning af hvad en erotisk spanking er. En god spanking starter ofte flere dage før, ved at lægge redskaberne frem. lade hende føle på dem, minde hende om effekten af dem. Fortælle hende hvad du vil gøre ved hende. Tæl ned til tidspunktet, mind hende ofte om hvad der skal ske og hvor kort tid der er til det. Ryst godt op i hende. Tag hende eventuelt med ud og spise, iført nederdel og uden trusser. Lad hendes bare ende hvile mod stolens læder, det skal nok sætte en tanke igang, du har sikkert fået en ide om hvad jeg tænker. Inden du går igang har du vel styr på slagteknikken? Ellers læs lige afsnittet teknik for at få de grundlæggende ting med.

Når det store øjeblik er kommet, så er det med at bruge finesse, tålmodighed og gøre nydelse til en stilart. En vigtig ting er at veksle, så det ikke bliver mekanisk. Komme med små overraskelser i form af f.eks. pauser eller øget tempo. Tal til hende med lav dæmpet stemme, fortæl hende hvad du har i hånden, lad hende vide at du alene afgør om den gør ondt eller godt.

Jeg starter ofte blidt, udenpå tøjet, lader en hånd kæle for de runde baller, lade dem føle min faste bestemte hånd. Nu er det vigtigt at slappe af i hånden, en blid og løs hånd laver bedre spanking end en stiv og fast hånd. Slå blidt i starten, ram blidt på spidsen af ballen, slå langsomt hårdere på toppen af dem, lade dem mærke lidt varme før jeg begynder at blotte dem. trække nederdelen op, lader de små yndige trusser være eneste værn mod mine kærtegn. Fortsætter med at varme ballerne gennem trusserne, stadig med hånden. Lader fingrene tage trusserne ned om anklerne. Beundre den blottede røde ende. Nu er erotikken ved at dampe rundt i hele rummet.

Lader hånden bearbejde den mere bestemt nu. Slagene bliver tungere, fastere, hånden erstattes af en pisk med lædersnører, gerne en 8-10 af slagsen. Lader slagene danse langsomt hen over røde ende, lader pisken bide i overfladen, lader den mærke lidt i dybden. Pisken afløses af en tawse, så der kommes i dybden, langsomt og roligt, skiftevis på hver balle, lader der gå 1-2 sekunder mellem hvert slag, lader dem ramme med vægten bag, så det virkelig går i dybden. Om tiden og stemningen er der, så går jeg over til mere stive virkemidler som spanskrør eller ridepisk. Fælles for dem er at starte med at slå blidt og gradvist øge styrken, og sørg for at din sub nyder det i fulde drag.

Efterbehandling er også vigtigt. Af og til behandler jeg sub’ens baller med is, lader den køle lidt ned mens jeg blidt kæler for den. Vigtigere er subens mentale tilstand, og her er det vigtigt at tale til hende, vise hende kærlighed, vise hende hvor stolt jeg er over at hun tager imod så smukt, give hende styrke og stolthed her er så smukt.

Alt er naturligvis under SSC

4 Responses

 1. Carmen
  Carmen 05/01/2008 at 17:11 | | Reply

  Vil ikke kommentere så meget andet end at jeg bare sidder med et kæmpe stort sagligt smil om læberne og bare glæder mig til Herren i huset har fyraften :-)

  Det er en af de bedre beskrivelser af en god endefuld

  Kærlig hilsen
  Carmen

 2. Forvirret Femininum
  Forvirret Femininum 06/01/2008 at 01:22 | | Reply

  Mmmm…. Dejlig beskrivelse af hvordan en spankingsession kan bygges op….
  Jeg blev helt varm i kinderne og indrømmet…meget tændt *sMiler*

 3. rektor
  rektor 05/09/2008 at 14:36 | | Reply

  Det værste jeg ved er hvis fruens baller tager skade, så har jeg ikke gjort mit job godt nok – og der dømt: OM IGEN….straffen får vi begge fordi det i sig selv er en straf ikke at modtage/give… længslen bliver større…

 4. Arne Juul Madsen
  Arne Juul Madsen 04/09/2011 at 20:14 | | Reply

  Jeg tager helt til San Francisco for at få en solid dejlig røvfuld. Jeg har været der 16 gange over 7½ år, og jeg glæder mig til November hvor jeg skal se min SF Spanker igen. Han kan sende mig over kanten i ren lykke og forløsning – er blevet beatet, som måske er graden over spanking – i 3 uger hver dag og hver gang var forskelligt og ikke mange mærker og ingen sår – det er så forløsende at finde en mand der formår det. Derfor tager jeg til San Francisco.
  Han er værd at rejse efter.

Leave a Reply


four − = 2

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak