Lussinger

Faceslapping.

Faceslapping, eller lussinger som mange vil kalde dem på dansk er en særegen størrelse i BDSM verdenen. Lussinger forbindes af rigtig mange som værende noget med gammeldags børneopdragelse, eller hysteriske kvinder i nærkamp lørdag aften. For andre er det totalt tabu, og ikke noget man gør, det har jo intet med afstraffelse at gøre.

Faceslapping kan i S/m samenhæng bruges til flere forskellige ting. Dels er det en grundig ydmygelse at få en lussing, det røde mærke det kan give, men også effekten af at være så tæt på øjne og hjerne har en gevaldig effekt. Bare små klaps på kinden giver en i hjernen meget forøget skræk for de fleste fordi det er så tæt på øjnene. Leg med forsigtighed, faceslapping er ikke en måde at tilføje smerte på, men at lege med en ydmygelse, som for nogen, er ret grænseoverskridende. Faceslapping finder følelsen af ydmygelse og magtesløshed frem, ydmygelsen er grundig, og bringer måske endda minder frem om andre tilsvarende ydmygelser. Faceslapping giver, for mig, et klart signal om Top/bund forholdet, en kærlig måde at være bestemt på.

Nogle af de ting man skal passe meget på ved faceslapping er ørerne og øjnene. Ørerne er i risikogruppe for midlertidige, og ved meget voldsom leg, kan der opstå permanente skader. Øjne. En finger, der smutter ved for hurtige og hidsige slag kan i værste fald ridse øjet, og det er der ingen, der er interesseret i. Har man lig i lasten fra en barndom der ikke har været positiv, eller en voldelig ægtefælle eller eks, så bør man passe meget på at de følelser ikke minder om dem man kan få frem med faceslapping.

En veninde af mig har prikket mig, og nævnt at kan hun nå at slappe af i kæben, så virker det både bedre, og mere sikkert, for hende.

God fornøjelse med legen

Alt er naturligvis under SSC

6 Responses

 1. sandra{C}
  sandra{C} 25/04/2008 at 13:18 | | Reply

  Hilser den Herre
  Hilser de Frie Mænd og Kvinder
  Hilser slaverne.

  Tillader sig lige at skrive en lille kommentar her…

  Lussinger er en “underlig” ting…
  Sådan helt af personlige grunde – så vil hun aldrig anbefale nogen at “lege” med lussinger – brug det udelukkende som straf, intet andet… Og det kun i tilfælde hvor alt andet er udelukket…
  En slave der er håndsky er ikke meget bevendt – og ja hun taler desværre af tidligere erfarring – men igen, alt afhænger jo af hvad pågældende Herre måtte ønske og finde rigtigt.

  Ønsker alle en god dag.

  sandra{C}

 2. Adm'eren
  Adm'eren 26/04/2008 at 05:36 | | Reply

  Udemærket input…

  Jeg tror ikke slaver bliver håndsky af periodisk brug af faceslapping, men jo, hvis det sker ofte, så kan det ske.. brug nærheden, vær tæt på fang blikket, så er den hjemme..

  Tak for dit input

  Att

 3. Carmen
  Carmen 28/04/2008 at 17:29 | | Reply

  Vi leger med det en gang imellem, om end sjældent. Men altid meget forsigtigt, selvom der godt kan gives slag der både varmer og kan mærkes.

  Når vi bruger det, så ligger jeg altid i forvejen ned, og vi er meget tæt, og har ofte øjenkontakt. På den måde føler vi at have mere styr over at der rammes præcist.

  På en måde virker det helt anderledes end de sædvanlige endefulde som jeg ellers holder meget af. Det er ikke ualmindeligt at jeg kan opnå orgasme udelukkende af faceslapping.

  Kærlig hilsen
  Carmen

 4. ~laura~
  ~laura~ 03/06/2008 at 07:18 | | Reply

  Jeg mødte engang en dejlig Sér til en fest og havnede ved en fælles vens hjælp i hans hænder. På et tidspunkt blev jeg lidt kåd og drillede ved at prøve at træde ham over tærene og der kom promte en lussing. Jeg var overrasket og rystet og forelskede mig på stedet i fyren over at havde gjort det uden at kende mig.
  Faceslappen er noget af det stærkeste som virkeligt understreger hvem som bestemmer og hvem som underkaster sig. Skønt

 5. Adm'eren
  Adm'eren 04/06/2008 at 05:35 | | Reply

  @carmen og laura

  Face slapping er specielt, men også noget af det mest magtfulde, der findes.. Smukt er ikke ordet, det er . fascinerende.

  Tak for jeres indlæg

 6. fenris
  fenris 13/01/2010 at 20:30 | | Reply

  Rent praktisk skal man også passe lidt på at ramme øret. En sprængt tromhinde er heller ikke voldsomt sjovt, og det kan ske pga det lufttryk man får lavet.

Leave a Reply


− four = 0

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak