Fisting

Fisting.

Fisting er en kanon oplevelse hvis den gøres rigtigt. Fisting går i al sin enkelthed ud på at en hånd opføres i, oftest, skeden og deroppe bevæger sig, udvider sig og skaber en helt unik oplevelse.

Din første tanke er vel om du/din kæreste rent faktisk kan fistes. Alle kan fistes, nogle kan tage selv store hænder, andre tager kun mindre hænder, og enkelte kan slet ikke tage andet end spinkle hænder, men generelt kan de fleste tage en gennemsnits hånd, især hvis man har født naturligt.

Hvordan gør man så? Jo, først og fremmest skal den der udfører fistingen have kortklippede og gerne filede negle. Mange bruger gummihandsker, andre den bare hånd, vigtigt er det at begge dele er helt rene. Vandbaseret glidecreme er essentielt med mindre hun bliver meget fugtig! Næste skridt er at gøre hende tændt, rigtig tændt, så hun bliver så fugtig og afslappet i underlivet som muligt, her er iskold mandelolie på skamlæber og klitoris genialt, men I kender sikkert hinanden godt nok til at vide hvad der tænder jer..

Nu kan vi begynde på selve fistingen. Før langsomt et par fingre eller 3 op, godt fedtet ind i glidecreme, pir hende, kæl for hende med den anden hånd, få hende til at slappe helt af, nyde og åbne sig for dine hænder. Når de første fingre er oppe og hun igen slapper af, så øg antallet af fingre til 4, så det kun er tommeltotten, der mangler, og bearbejd hendes skød grundigt i bund. Når du føler du kan komme i bund uden problemer med alle 4 fingre, så er det tid til den sidste finger. Krøl fingeren ind foran de andre i selve håndfladen og før forsigtigt op, der må presses lidt, men endelig ikke for meget.

Viola, nu er vi oppe, nu begynder det gode. Med forsigtighed kan hånden drejes, åbnes, så den udvides oppe i skeden, og fingrene kan kærtegne hvad de nu kan nå. Forvent hun får en rigtig god oplevelse ud af det.

Når hånden igen skal ud går det lidt nemmere, der har I den naturlige fugt fra hendes skød til hjælp. Får i problemer alligvel, så brug mere glidecreme på håndleddet og oppe i hende.

God fornøjelse.

Alt er naturligvis under SSC

Leave a Reply


− seven = 1

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak