Knive

Knifeplay, eller leg med blankvåben.

Inspireret af en diskussion på en af de mange debatsider rundt om på nettet skriver jeg disse linier til jer, mine kære læsere. Knifeplay, fascinerende, skræmmende, pirrende, der er mange meninger om hvad knifeplay er for folk. For mig er det en fascinerende leg, jeg fanges af øjeblikket, får et kick af at skabe en frygt og en kontrol, der er meget speciel for mig, en kniv er ikke noget ufarligt redskab, så derfor skal jeg være meget meget obs på hvad jeg gør, og det fascinerer altså også ganske meget i min bog. Energier strømmer ud fra knivsspidsen og over i subben, bliver jo helt euforisk ved tanken…

Tørre facts.. skal der til, så kære læser, læn dig godt tilbage og læs med, for her kommer der lidt af mine erfaringer med knifeplay. Først og fremmest, så skal tilliden være 100% på plads, mentalt overskud skal der også være, og der må, i min bog, ikke være nogle uoverensstemmelser, der ligger og lurer, det er ufedt at blive mindet om opvasken med en kniv placeret lige over klitoris, rent bord før vi leger med de her ting.

Værktøjet skal være i orden, en sløv kniv skærer ikke så nemt hvis det skulle smutte, men til gengæld skærer den meget urent i sammenligning med en superskarp kniv, derfor, en skarp kniv, øger også ens sansers opmærksomhed på hvad man gør. Sub’en skal være afslappet inden i går igang, eller i hvert fald positivt spændt, gerne lidt positivt nervøs ved hvad der skal ske. En god effektiv fiksering, enten til loft, gulv, eller hvad I nu ynder at bruge er også en rigtig god ting, temmelig surt at prøve at stikke af og så Herren er flyttet om på den anden side, perforerede legemesdele er ikke på aftenens program her.

Trada. Nu er vi klar, subben er bundet godt, vi har taget fat i kniven med fast og solidt håndelag og så er vi igang *BEEP* Det er her dommeren kommer ind og dømmer dig ude med en permanent timeout! LØST greb om kniven, eller løs føring med armen Hvis sub’en bevæger sig mod kniven, så er det altså smartere at den ryger ud af din hånd, end at den ryger ind i sub’en, ellers er jeres leg med skarpe våben ret hurtigt slut. Er du nervøs for at du skær i dig selv, så invester i en handske der kan tåle lidt af hvert.

Har jeg kommet med alle formaningerne nu? Så lad os se på hvad der virker, eller rettere, virker for mig, og for dem, jeg har leget med dette dejlige fænomen med. For mig er noget af det bedste at lade knivens spids lege med kroppen, pirre ryggen, lade spidsen skrive mine initialer på ballerne, er de store nok kan man jo skrive lademann’s leksikon af, men mindre kan også gøre det. Jeg bruger aldrig æggen, men hellere bagsiden af kniven, og ingen af dem jeg har brugt det her på har klaget, tværtimod. Jeg lader ofte bagsiden af kniven glide og følge kroppens rundinger, brysters rundinger, baller.. Spidsen er god på underlivet, trække den langsomt over en skamlæbe, kun tynget af knivens vægt presser ned, ingen pres fra min side. En sød lille detalje er at lade sub’en kysse knivens blad fra siden.. giver ofte en god effekt. God leg til jer begge.

En lille fodnote.. De fleste typer knive kan bruges, jeg holder dog umådeligt meget af coldsteel’s true flight throwers, de kan ses på www.coldsteel.com, som også har mange andre kvalitetsblankvåben.

Alt er naturligvis under SSC

One Response

  1. mogens
    mogens 20/06/2009 at 22:08 | | Reply

    jeg kan godt lide hvis en pige spænder mig fast og en mand manden knepper mig bag fra mens han presser en stor skarp kniv mod min stube pigen knepper mig forfra mens de skærer mig også så det bløder vampyr tænder på dem begge og de bider mig der skal selvfølgelig være et kode ord hvis den farlige leg skulle holde selv om jeg godt kunne tænke mig at være spændt fasy i lang tid

Leave a Reply


5 − = two

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak