Lyst

Lyst.

Nu har det da slået klik for den gamle mand, hvad mener han med lyst? Er det solopgangen han skriver om? Nae, det er det jo nok ikke, det er jo nok noget med hvad der driver værket måske…

Hvad er lyst? Lyst kan være mange ting, f.eks når man modtager en sms med ordet begær og intet andet, det er, for mig, et tegn på lyster, og et tegn på at der er en, der har noget godt i godteposen til senere. Lyst er også når jeg ser et par baller, der skriger på en varm hånd, en hånd, der kan gøre dem smukt røde, varme og intense. Lyst kommer også af at stå med et stykke reb og tænke på hvordan man nu skal bruge det kreativt og nytænkende.

For mig kommer lyst og begær af ting, jeg enten ser, hører eller på anden vis oplever. Det er vigtigt med input udefra, det kan enten være min partners ord, handlinger, eller blot erindringen om noget helt specielt og sensuelt. En lille besked der overrasker pumper adrialinen ud i årerne, skaber et bølgebrus, der skummer og får tankerne igang, hjernen roterer og en tsunami virker som et lille bølgeskvulp – Jeg vil ikke være foruden det kick.

Mange glemmer at pirre lysten, og så er det, at det går galt. Er lysten der ikke, så er det lidt ligemeget, så kommer vasketøjet og gulvvasken op istedet, og de praktiske ting får for meget plads. Husk at pirre, husk at livet er en lang pirring af lystcenteret, uden lyst er der ikke et begær, og uden begær og lyst er sex ren rutine, lidt som at aflevere tomme flasker.

Er lysten dalende, så prøv at gøre noget anderledes, tag på en kroferie, giv din partner en tur med massage olien, gør noget uventet, lur mig om ikke det gør en forskel.

Leave a Reply


2 + four =

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak