Nåle

Nåle.

Nåle er for mange et tabu, noget man slet ikke snakker om, eller er rædselsslagen for. hvorfor denne rædsel, jo, hvis man er billedkigger på internettet, så fortår jeg sandelig godt man er skræmt, store nåle presset gennem de mest intime dele af kroppen, oftest overdimensionerede nåle med masser af blod og smerte tydeligt malet i ansigtet. Med sådanne referencer ville jeg også løbe skrigende væk. Heldigvis har jeg venner, der har leget med slige ting, og de fleste af dem er gode for en snak om tingene, så min indfaldsvinkel var ikke helt afskrækkende og nysgerrigheden har naturligvis vundet.

Hvorfor bruge nåle? Der kan være mange årsager, for mig er det det kick det giver min sub. Den nervøsitet og spænding det giver bare ved ordet. Den første jeg brugte nåle på havde en manisk skræk for nåle, selv en simpel blodprøve fik hende til at se forkert ud i hele ansiget. Legen med nåle var meget grænseoverskridende for hende, men gav hende et kick af de større, og hun var, med god grund, stolt som en pave bagefter, og så kan man næsten ikke få en smukkere oplevelse :-) . Vær forberedt på at det ikke er altid man kommer godt ud af det med en ny oplevelse, snak om det, find ud af hvad der trigger jer, og hvad der gjorde det til en dårlig oplevelse. Hvis I begge stadig er tændt på at prøve at gøre det til en god oplevelse, så find en fællesnævner og gå videre derfra.

Hvad skal man så være opmærksom på når man leger med nåle? Alfa og omega er hygiejne, hygiejne og hygiejne. Jeg bruger kanyler fra apoteket, de er billige (sidst jeg handlede dem var det 80 øre stykket) kommer sterilt indpakket og de kan smides ud i de dertil indrettede specialbokse som også står på apotekerne, så er de i sikre hænder og man har samvittigheden i orden. Andre bruger akupunkturnåle, det er heller ikke et problem hvis man har samme partner og kun bruger dem på vedkommende, man skal dog stadig holde dem hysterisk rengjorde alligevel. Latexhandsker (engangs) er der også en del der bruger, husk at have korte negle så du ikke prikker hul på handskerne. Afvask området grundigt inden brug, det er så dumt at føre snavs ned når nu du har gjort så meget for at du selv og nålene er rene. Hvor kan du bruge nålene? Groft sagt alle de steder hvor man kan pierces på kroppen. Nogle steder er bedre egnede end andre, baller, bryster og skamlæber er mine personlige favoritter. De varierer fra store bløde områder (Baller) til følsomme og pikante områder(Brystvorter) så man kan spille på hele spektret. Husk at BDSM leg skal være sikkert, trygt og godt for begge parter.

Alt er naturligvis under SSC

One Response

  1. Nåleslaven
    Nåleslaven 07/01/2010 at 00:50 | | Reply

    Jeg er nærmest afhængig af en følelse nåle i kønsdele og brystvorter giver … Får man et kick af smertepåvirkning så er det absolut noget man skal prøve .

    Men husk hygiejnen skal være iorden ….

    Gummi/latexhansker til giveren, masser af sprit, og så er man klar …..

Leave a Reply


× 8 = sixty four

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak