Ny med BDSM

Er du ny med begreber som S/m, Dominans, bondage og alle de fine ord og er lidt lost i dem og deres praktiske betydning, eller vil du bare igang, men ved ikke rigtig hvordan?

Den situation har vi alle været i, du og jeg, men også de tusinder andre, der leger med disse ting. jeg har her på denne side samlet en del henvisninger til hjemmesider, bøger på amazon.co.uk og hvad jeg ellers har kunnet finde af ting, der kan hjælpe dig igang. Desværre er en del af materialet på engelsk, men der er også en del godt materiale på dansk.

Noget af det første jeg mener du bør læse afhænger af om du tænder på at være Dom eller sub. Der er 2 bøger, og det kan være en god ide at læse dem begge, men er engelsk lidt tungt for en så nøjes med at læse den, der matcher til ens preference. Bøgerne er The new topping book og The new bottoming book, begge af Dossie Easton og Cahterine A. Lizst. Begge bøger trækker på deres store erfaringer og får en helt ned på jorden med hvorfor man laver de her ikke helt almindelige ting ;-) . De kommer lidt ind på mange aspekter på et let læseligt engelsk, og så er det billige bøger. Den næste bog er helt klart Screw the roses, send me the thorns af Philip Miller og Molly Devon. Bogen kommer ind på alt mellem himmel og jord indenfor BDSM. Teknik, følelser, praktiske eksempler, masser af tegninger og billeder af de ting, der er gode at vide, f.eks hvordan man binder knuder, laver bondager, og hjemmegjorte paddler. Der er også andre gode bøger, SM 101 er også en god bog, igen på engelsk. Efter at have læst disse sider, så er der måske stadig begreber, der ikke helt er forklaret godt nok, så kan du kigge videre på Wikipedias meget grundige forklaringer.

Nu er BDSM jo ikke kun bøger, der er også mange gode hjemmesider, og jeg vil da gerne pege lidt på nogle af de gode og informative sider, som er gode for bla. startere. Brug noget tid på at få de færdigheder der er nødvendige for ikke at skade din submissive.
Grundlæggende forståelse for den andens behov er også ret vigtig. Mænd og kvinder tænker meget forskelligt, sådan er det, og sådan vil det være fremover. At forstå modparten kan være svært, men John Gray’s Mænd er fra mars, kvinder er fra venus fortæller ret godt om hvad forskellene er, og hvordan vi kan tackle dem. John har også skrevet flere andre bøger som opfølgning på denne gode bog, de er absolut også værd at læse, de kan findes på biblioteket eller Boghandlen.

Leave a Reply


eight − 8 =

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak