Rimming

Rimming, sorte kys eller analsex med munden. Et tabu for mange, for andre er det et dejligt kærkomment afbræk fra almindelig sex, og for andre er det en aktiv og velkommen fast del af deres sexliv. Der er mange myter og fordomme og jeg vil her prøve at gøre op med dem en for en.

Den første, og klassiske, er at det er uhygiejnisk. Tag et bad inden, skul grundigt ud i de nedre regioner incl. indeni anus. Brug evt en stor ørepumpe, fyld med lunken sæbevand og sprøjt op bagi, og pres så ud. Dette kan gentages et par gange, og så skulle der være ren mås at trutte i, eller hvad I nu har lyst til. Hvisder skulle sidde nogle få bakterier, så er dit mundvand i stand til at slå dem ihjel, i modsætning til det kvindelige kønsorgan, så aldrig fra anus til vagina, det er bare ikke sundt.

Nummer 2 må være at det kan give kønssygdomme. Ja, du kan få hepatis A af rimming, men det kan du vaccineres imod, se evt Hepatitis foreningens hjemmeside om Hepatitis A. Der er en microskopisk chance for at få HiV, men det kræver at der er blod indblandet, og det kommer der kun hvis modparten ikke er helt ren, og der er blod i de ting, der ikke er vasket af. StopAids anbefaler at man bruger noget mellem anus og tungen, og det er også fornuftigt hvis man har skiftende partnere, er man i fast forhold, så kan man godt se væk fra den forholdsregel. Sylfilis smitter også gennem rimming, og ved analsex, så har du skiftende partnere, tag dine forholdregler, har du en og samme partner, så få et check og den potte er ude.

Hvordan gør man? Jamen.. vask grundigt som beskrevet ovenfor, spred ballerne (Er de behårede så giv dem lige en skraber) og så er det  bare igang med tungen.

Alt er naturligvis under SSC

Leave a Reply


7 × six =

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak